Yükleniyor

12 Ekim

Kalbine Sağlık

Günümüzde sosyal medyanın günlük hayatımıza etkisinin artmasıyla birlikte vücut ölçülerimiz ve dış görünüşümüz hakkında kaygılarımız da buna paralel şekilde artış gösterdi. Sıkı bir vücuda sahip olmanın amacı sadece fotoğraflarda güzel görünmemizi sağlamak mı acaba? Tabii ki de hayır.

Vücut ölçülerimizin ve kaslarımın sağlıklı bir orana gelmesi aynı zamanda sağlıklı bir kalple sahip olmak anlamına gelecektir.  Neden mi? Çünkü genç yaşlardan itibaren yapılan düzenli spor vücudü inceltirken kalp kaslarını kuvvetlendirir. Kuvvetlenen kalp yerinde duramaz ve “daha çok çalışayım” derken hooopp yeni oluşan damarları besler ve bu sayede yüzünde doğal bir allık oluşmasını sağlarken parlak bir cilt ile de çevrendekiler tarafından hemen fark edildiğini görürsün. Bununla da kalmaz; spor yaparken salgılanan “mutluluk hormonu” olarak bilinen endorfin sayesinde günlük stres ve kaygılardan kurtulup sağlıklı bir beyine sahip olmanın keyfini çıkarırsın.

Kısacası güçlü bir kalp, huzurlu bir beyin ve harika bir vücut ile uzun yıllar yaşamanın keyfini sürmeye devam edebilirsin. Öyleyse güzel bir vücudun ötesinde sağlıklı bir kalp ve mutlu bir yaşam için haydi spora!

İyi hissetmek, mutlu olmak ve hayatı kucaklamak için vücudunuzu ve ruhunuzu esnetin.

© Copyright 2018 BUYA BİLİŞİM